Magas lányok! Hol vesztek farmert, amiből nincs kint a bokátok?
Figyelt kérdés
2020. jún. 4. 08:19
2/5 anonim válasza:
Sosem találok olyan farmert ami kinézettre vagy szélességre jó, de a turkálós farmerek mindig jók hosszban. Esetleg H&M vagy kik.
3/5 anonim válasza:
Én eddig csak a Mayo-ba találtam olyan gatyát, pedig amúgy nem szoktam ott vásárolni de ha tudom hogy nadrág kell akkor már nem kísérletezek. Bárhol máshol próbáltam csalódás lett a vége mert állva még tűrhetőnek tűnt de ahogy leültem már fent volt a lábszáram közepén kb. :(
5/5 anonim válasza:
ABOUTYOU & Everyone
Divatos Nadrágok - ABOUT YOU - Legújabb Nadrágok felfedezése
Hirdetés·
www.aboutyou.hu/nadrágok
Nadrágok online rendelése az ABOUT YOU-n. Ingyenes és gyors szállítás! Eredeti termékek. 90 napos visszaküldés. Töltsd le az appot is! 90 napos visszaküldés. Ingyenes szállítás. Ingyenes visszaküldés. Fizetés utánvéttel. Expressz szállítás. Most érkezett.
Neten találtam ezt az oldalt és ott van minden fajta. Sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!