"Curvy" lányok, ti hol vesztek olyan farmert, ami illeszkedik rátok?
Extrém homokóra alakom van (derékbőségem 60 cm, a csípőm a legszélesebb részen 114 cm), és egyszerűen sehol nem találok olyan magasderekú farmert, ami jó lenne. Ami jó combban meg feljön a csípőmre, abba a hasam meg a derekam még 9 hónapos terhesen is beleférne, ami méretezés alapján jó lenne a derekamon, az kizárt hogy feljöjjön csípőben.
Kérdezném a hasonló alkattal rendelkezőket, hogy ti hol vesztek olyan farmert, amit tényleg női testre terveznek és nem 8 éves kislányokra, akiknek a derekuk vastagabb mint a csípőjük? Kezdem feladni a reményt, hogy valaha is találok normálisat...
24/L
Én nem is feltétlen márkát mondanék, hanem érdemesebb szerintem az anyagösszetételre figyelni. Farmerból a 100 pamut nadrágok soha nem illeszkedtek jól, mert vagy nem jött fel a fenekemen, vagy elállt a dereka. Én abszolút a rugalmasabb anyagú farmerokat javaslom márkától függetlenül, amiben legalább 1-2% elasztán van a pamuton kívül, azok nyúlnak annyit, hogy felmenjen a csípőn, de még azért az anyag minőség nem romlik annyit, hogy hamar tönkremenjen.
A Zarában és H&M-ben vannak ilyen nadrágok, de én már a Mangóban is találtam jól illeszkedő nadrágot a tiédhez hasonló alakomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!