Nektek a pánt nélküli melltartó tökéletesen illeszkedik a melletekhez?
Csak mert ma vettem végre,hogy tudjam hordani a csőtopjaimat is normálisan,meg a vékonypántosaimat,méretembe vettem de felül ahova a pánt kellene hogy legyen eláll a mellemtől,nagyon csúnya felső nélkül. Felsőbe nem látszik egyáltalán,a tartósságát még nem próbáltam.
Ez ilyen vagy nagyot vettem? Ha fekszek mint most nem áll el ,csak ülve meg állva,most visszavigyem?
És ezek tényleg nem csúsznak le? Elképzeltem hogy állok a buszon,és a bokámon landol a melltartóm,elég para..xd
Az nem jó ha eláll.
Nekem van egy, (igaz még max 2-3 szor volt rajtam), de nem csúszott el. Teljesen a helyén maradt, még egy áttáncolt este után is.
de ha igazgatni kell kicsi vagy nagy?
ennél kisebb már csak 75B van azt meg 13 éves koromba hordtam utoljára,most akkor milyet vegyek ? Ez 80B ,eladó azt mondta jó lesz:/ Hány napig cserélik vissza amúgy?
ha olyan melltartót veszel, aminek kéne, hogy legyen pántja, akkor természetes, hogy eláll, felé vehetsz csíktoppot.
de ha balconnet melltartót veszel, annak nem kéne elállnia, mégha leveszed a pántját is. ilyenek a balconnet melltartók:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!