Szerintetek csúnya az ilyen módon kilógó melltartó pánt? (kép)
2012. máj. 3. 16:17
1/10 anonim válasza:
Kifejezetten taszító szerintem. Ilyen hátú felső alá csak pánt nélkülit hordok.
2/10 anonim válasza:
én mindig kihagyom a melltartó pántot. sztem jó ígyis. :) 15/L
3/10 anonim válasza:
én vagy keresztbe teszem a pántot vagy pántnélkülit veszek fel esetleg próbáld ki a szilikon pántot
4/10 anonim válasza:
én fiú vagyok szerintem nem visszataszító fiatalabb lányokon
5/10 anonim válasza:
Szerintem csúnya, ha így kilátszik. Főleg, ha más színű, mint a felső, de még ha megegyezik, akkor is.
6/10 anonim válasza:
Nem is az a baj, hogy csúnya, inkább hogy közönséges, olyan olcsó, rikító hatást kelt. Panelprolik öltözködnek így, nem elegáns.
7/10 anonim válasza:
Én se hordtam így, mert mondom ez igénytelen, aztán egyszer kapkodtam és sikerült így felöltöznöm-a pasim pedig megdicsért. Azóta utánakérdeztem és és kiderült a fiúk egy jó része szereti, ha kilóg a pánt, úgyhogy azóta bátran kiteszem :D
20/L
8/10 anonim válasza:
szerintem nincs vele semmi baj. én szeretem így hordani :) 15L
9/10 anonim válasza:
Nem épp illendő és elég csúnya is, de sok pasi szereti mert tetszik nekik a kilógicsáló fehérneműdarabka.....hát igen, ezért tetszik a pasiknak...és pont ezért kelt olcsó benyomást...
10/10 anonim válasza:
Én imádom az ilyesmit, szerintem dögös. Persze én pasi vagyok, úgyhogy nem meglepő.
A hölgyek pedig döntsék el, hogy a hölgytársaiknak, vagy a pasiknak akarnak tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!