Nektek a pánt nélküli melltartó tökéletesen illeszkedik a melletekhez?
Csak mert ma vettem végre,hogy tudjam hordani a csőtopjaimat is normálisan,meg a vékonypántosaimat,méretembe vettem de felül ahova a pánt kellene hogy legyen eláll a mellemtől,nagyon csúnya felső nélkül. Felsőbe nem látszik egyáltalán,a tartósságát még nem próbáltam.
Ez ilyen vagy nagyot vettem? Ha fekszek mint most nem áll el ,csak ülve meg állva,most visszavigyem?
És ezek tényleg nem csúsznak le? Elképzeltem hogy állok a buszon,és a bokámon landol a melltartóm,elég para..xd
Előző:
A kérdező -írta is-, hogy pánt nélküli melltartót vett; és nem pedig a sima melltartójáról vette le a pántot. A balconet melltartó meg szerintem nem arra való, hogy pánt nélkül járkáljon benne az ember.
Ja, és amire te gondolsz, az csŐtopp, és nem pedig csÍktopp.
köszönöm de pont a csőtop alá kéne a melltartó,2 topot nem akarok felvenni:)
Pénteken vissza akartam vinni de bezártak,úgyhogy kedden viszem vissza:/
Hány napig cserélik vissza nem tudjátok?
És pénzt visszakapom vagy le kell vásárolnom? Mert kéne ilyen melltartó de ez szar,alig tapad a szilikoncsík:/
szerintem valami ilyesmit kellene venned: [link]
nem tudom,h pesti vagy-e de pl az Ázsia centerben lehet kapni(nekem 2500-ért akarták adni) vagy újpesten az árpád úton is láttam már az üzletükben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!