Lányok! Ti hol vesztek jó farmert?
Nekem mindig az a problémám az összes nadrággal, hogy ha derékben jó, akkor a combom nem annyira fér bele, ha fenében meg combban jó akkor meg állati bő, csúszkál, eláll.
Ezzel a problémával tuti nem csak én találkozom, nincs fura alkatom.
Nagyon vékony lehetsz, bocsi, nem akarlak megbántani ezzel, de biztos kicsi a s gged és vékony a lábad...
Én turiba és kínaiba veszek jó gatyeszokat magamra, és nálam nem volt(még)hasonló probléma.
22/nő
En mindig mom farmert hordok igy csak derekat meg hosszt kell neznem, berska es pull&bearben szoktam.
Van ket skinny nacim, azokat zara gyerekosztalyon vettem 2-4ezer forintert, 155cm vagyok igy boven jok lettek, feszulnek rendesen ahol kell. Ha alacsony vagy vagy bokanacit szeretnel ajanlom :)
A kedvenc farmereim a Reserved-ből vannak.
Nekem is vékony a derekam, de széles a csípőm, vastagabb a combom, mégis tökéletesen áll rajtam a 38-as farmer.
Egy éve folyamatosan hordom, ki se kopott, ki se nyúlt, ki se szakadt, ráadásul utolérhetetlen, 17€-s áron vettem őket, míg a többi plázás márkánál 25-40€ egy átlag farmer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!