Biciklivel megyek, és a munkahelyen átöltözöm (irodai munkahely, légkondícionált). Így pár napig kibírja egy póló, nadrág és melltartó tovább is. Benti papucsom egy pár van csak. Bugyit-zoknit naponta váltok természetesen, ha beleizzadtam, akkor átöltözéskor a bugyit is. A biciklis cuccot meg büdösség szerint mosom, ami időjárásfüggő.
Mármint így volt tavaly. Most az egész csapatnak home office van (még mindig).
2020. aug. 18. 16:28
2/14 A kérdező kommentje:
Nyáron is cipőbe tekertél?
2020. aug. 18. 16:32
3/14 anonim válasza:
Ilyen meleg nyári napokon minden nap cserélem a zoknit, pólót (vagy bármilyen felsőt), illetve bugyit. Nadrágot ritkán hordok, szoknyát annál inkább. De mivel azokat általában nem összefüggően egymás után veszem fel, ezért nem tudnám megmondani milyen gyakran van mosva. De természetesen ha pl. tömegközlekedésen leülök és beleizzadok, akkor egy nap után is megy a szennyesbe. Hosszú nadrágot alig 1-2x viseltem ezen a nyáron, mindegyik hordás után úgy éreztem bele vagyok izzadva, szóval ment a szennyesbe (mocsok ez a hol hideg-hol döglesztő meleg időjárás). Cipő... szandálba járok, azt eddig csak 1x mostam, de akkor is azért, mert koszos volt. A lábam nem szokott beleizzadni. Sportcipőt is csak azért mostam eddigi nyár alatt 2x, mert sáros lett.
2020. aug. 18. 16:37
4/14 anonim válasza:
#2: igen, SPD-s a biciklim, ami egy spéci pedáltípus, és a hozzá való cipővel lehet használni. Az a lényege, hogy beleakad a cipő a pedálba, és nem rázza le minden kátyú a lábamat. Meg elvileg húzni is lehet vele a pedált, de én azt nem szoktam.
2020. aug. 18. 16:41
5/14 A kérdező kommentje:
Jah ismerem :)
2020. aug. 18. 16:43
6/14 anonim válasza:
Fehérneműből és felsőből tisztát veszek, nadrágot meg szoknyát viszont többször is felveszem akár, egy hordás után nem érzem koszosnak. Persze volt már olyan, hogy sikerült rácseppentenem valamit, utána természetesen kimostam 1 alkalom után is, de alapvetően nem szoktam. Cipőből meg általában ugyanazt veszem fel másnap is (nyáron persze ez nem sima cipő, hanem jó időben szandál). Ha poros, koszos lesz a külseje, akkor azt letörlöm, de attól még nem lesz semmi baja, nem érzem, hogy cserélgetnem kéne.
2020. aug. 18. 16:45
7/14 anonim válasza:
A felsőimet nyáron átlag kétszer, télen háromszor-négyszer is használom. Nadrágot elhordok két hétig is.
Így is olyan hamar összegyűlik a szennyes, én nem értem azokat, akik mindig mindenből tisztát húznak.
2020. aug. 18. 20:03
8/14 anonim válasza:
Mindent mosok mindig. Piszkosnak erzem magam, ha nem... Ez van.
2020. aug. 18. 21:51
9/14 A kérdező kommentje:
Jézus, nyáron is két hétig egy nacit? Én már max 2-3 alkalom után mosi
2020. aug. 19. 08:20
10/14 anonim válasza:
Nadrág szoknya 2 nagyon max 3nap. Ruhák egy nap.
Felső, fehérnemű naponta, melltartó is max 3 nap viselem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!