Szoktatok rendelni a Shein oldalról?
Figyelt kérdés
Milyen a minősége a ruháknak?Ha én M-s ruhát hordok akkor egyberuhából is olyan meretűt vegyek?
Jó a méretezés?
Mit szoktatok az oldalról rendelni?
Mi a vélemenyetek róla?
2021. máj. 4. 18:44
11/13 anonim válasza:
Ja es igen, ha valamelyik rossz akkor sem buktam milliókat vele, legalabb kipróbáltam. Egyebkent ingyen kicserélik/visszaküldik a penzt ha nem tetszik. Amit felfedezni véltem viszont, h nagyreszt vekony, kismellu lanyokra terveznek ruhakat. En is vekony vagyok, de a mellem nagyobb, igy sok ruha kiesik. Aki meg mondjuk molettebb is, annak meg nehezebb talalni valamit, kisebb is a választék.
12/13 anonim válasza:
z árát szerintem megéri, de messze nem olyan jó mint a H&M szerintem. Poliészter volt a top amit rendeltem és még a méret is túl nagy lett, holott más ruhaboltokban mindenhol jó volt az xs-es méret.
13/13 anonim válasza:
Rendszeresen rendelek.Nwm csak ruhát. Esküvőre is onnan rendeltem magamnak ruhát,tökéletes minden hogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!