Szoktatok rendelni a Shein oldalról?
Figyelt kérdés
Milyen a minősége a ruháknak?Ha én M-s ruhát hordok akkor egyberuhából is olyan meretűt vegyek?
Jó a méretezés?
Mit szoktatok az oldalról rendelni?
Mi a vélemenyetek róla?
2021. máj. 4. 18:44
1/13 anonim válasza:
én nem szoktam. a minőség sokszor kritikán aluli, a méretezés rossz, egy örökkévalóság mire megjönnek a cuccok. youtubeon sok ilyen videó van, rendelnek mindenfélét, aztán felpróbálják és összehasonlítják a képpel. én erre nem pazarolnám a pénzem
2/13 anonim válasza:
Naponta van kerdes errol. Szoktunk, nem jo minoseg, de hordhato, meg kell nezni a refi kepeket.
3/13 anonim válasza:
Sziasztok! Én most terveztem először rendelni, de a rendelésnél a Shipping Adress menüpontnál a szállítási címet nem engedi változtatni, US szerepel ott és nem is kínál más opciót. Én rontottam el valamit vagy jelenleg nem szállítanak külföldre?:/
4/13 anonim válasza:
Én régebben sokat rendeltem a sheinről és a méretezéssel nem volt bajom, a ruhák minősége is max annyiban volt rossz, hogy vékonyabb anyaguk volt, mint a képen lévő daraboknak.
Előző válaszoló: Én is nemrég akartam rendelni és nekem is ugyanezt írta ki, szerintem nincs most külföldre szállítás sajnos...
5/13 anonim válasza:
Köszi a választ #4, képzeld, megoldódott azóta. Letöltöttem az appot, és onnan engedett kiválasztani más szállítási címet.
6/13 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy én is letöltöm majd az appot.
7/13 anonim válasza:
En egyik nap nezelodtem, a kepeken jol neznek ki a felsok. Mikor megneztem a velemenyeket es az oda feltoltott kepeket arrol hogy akinek megerkezett a csomagja hogy nez ki a polo es rogton elment a kedvem. Szornyu a minoseg
8/13 anonim válasza:
Előző: Érdekes, én a vélemények és a képek alapján azt szűrtem le, hogy jók a ruhák. Mondjuk lehet, hogy különböző termékeket néztünk. :D
Mindenesetre én rendeltem már a sheinről fürdőruhát és mind méretben, mind minőségben megfelelő volt számomra. (:💖
9/13 anonim válasza:
Én most csak egy fürdőruhát mertem rendelni első alkalommal, megnéztem a képeket, amiket mások töltöttek fel, azok alapján olyannal tűnt, mint a honlap képein, de vásárlói képek alapján sem tűnt rossznak a minőség, de nyilván akkor lesz biztos, ha ideér. Azért rendeltem innen, mert csak itt találtam olyat, amit kerestem, minden esetre 3000 Ft-rol van szó összesen, ha nem lesz jó sem történik nagy tragédia.
10/13 anonim válasza:
En kb féléve rendszeresen rendelgetek, nemcsak ruhakat. A visszajelzések tenyleg jok, mert igy latom ha vmi gagyi, vagy a feher polo mondjuk átlátszó. Olyan mint bármelyik bolt, vannak jobb es rosszabb darabok. Amiket megrendeltem azokra nem tudok panaszkodni, egyik gatya lett bolyhos, de az osszes tobbi cucc mind jo. Par polonal érdekességképpen megneztem, hogy ugyanazt a H&M mondjuk 5000ert árulja, en meg hozza jutottam 1500ert. Eloszor egyszerubb dolgokat rendeltem, aztan probaltam a fürdőruhát, melltartot meg ilyesmi dolgokat is, alaposan utananezegettem h melyiket érdemes megrendelni, igy nem csalódtam. Tenyleg van amelyik ocsmany, mikor megnezem rola a valódi kepeket, de valamelyiknel meg tenyleg ugyanolyan mint a kepen. Meg vannak olyan dolgok, pl hajgumi, amit nehez elrontani es sheinen 100db 500ft, itthon meg 10db 2000ft. Jo oldal, de tenyleg meg kell válogatni h mit veszel, es nem ész nélkül kell, csak azert mert olcsó. 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!