Ez az ing és nadrág össze illik? Ha igen, milyen öv lenne jó hozzá?
Divatot nézve teljes mértékben pancser vagyok. Nem érdekelt sosem, most sem érdekel, de "muszáj" foglalkoznom vele kicsit (legalább ennyit).
Egy vilagos ing jobb lenne vele szerintem.
Cipot is mutatsz hozza? Azzal Is kellene passzoljon az ov
Ehhez a sötétzöld nadrághoz vagy nem is tudom milyen szín ez... Szerintem teljesen jó a fekete ing. Még a fehéret tudnám elképzelni.
Nyilván öv + cipő egyszínű.
Ehhez én kizárólag fekete öv + fekete cipőt vennék fel.
1. Vagyok:
szerintem tortfeher ing kellene, vagy vajszinu, vagy feher, a pirosas nem jo a zolddel,csak max karacsonykor. Anyagaban lehet pamut vagy len, a len nagyon vaganyul nez ki az ilyen anyagu nacival.
Majd muti amit meg nezegetsz.
4. vagyok:
Pirosat, kéket hanyagold a már eleve "színes" nadrághoz. (színes alatt olyanra gondolok itt ami nem semleges. Fekete, fehér, szürke, esetleg vajszínű).
Maradj az egyszerűbb színeknél. MInt írtuk. Fehér, fekete. vajszínű ing sem lehet rossz.
Én is inkább egy vajszínű/fehér inget választanék hozzá.
Cipőből/övből mehet hozzá az élénkbarna. Egy kicsit feldobná szettet, odavonzaná a tekintet. Pl ilyen: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!