Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Zavarnak a zsebtelen nadrágok,...

Zavarnak a zsebtelen nadrágok, hogy kedveljem meg őket?

Figyelt kérdés
Egy ideje zavar, ha egy nadrágon nincsen zseb mivel én régebben a zsebembe szoktam dugni a kezem, így kényelmes vagy a telefonomat bele tenni, de rájöttem mostanában inkább a kardigánom zsebeit használom inkább mint a nadrágét, főleg mert nincs most kis méretű telefonom és valahogy áttértem a kardigán zsebeire. De tudatban zavar, hogy nincs ott zseb ha valamit mégis be kéne oda tenni gyorsan de ilyenkor meg ott a kardigán zseb csakhogy nem mindig szeretnék olyan kardigánt hordani amin zseb van mivel ezek olyan átlag vastagok nem olyan vékonyak mint a lenge tudjátok az a piros fekete kockás ing féle. Viszont van pár szuper fekete nadrágom viszont nincs rajtuk zseb de hordanám őket mivel pont ilyesmit néztem ki eleve, de zavar, hogy nincsen zsebe. Pár éve amúgy vannak ilyen bizarr kényszer gondolataim tevékenységekkel együtt de szerintem emiatt is zavarni kezdtek az ilyen lényegtelen dolgok, amik korábban nem zavartak. Hogy kedveljem meg a zsebtelen nadrágokat újra és passzoljon a stílusommal? Igen ez a legnagyobb problémám, mielőtt valaki megjegyzi fölöslegesen :D...Nálatok volt már ilyen dilemma lányok?

2021. máj. 1. 00:08
 1/6 Tepfal ***** válasza:
100%
A nadrágzseb hiánya engem is zavar, mondjuk nem csinálok ebből problémát: olyan nadrágot hordok, aminek legalább farzsebe van. Nekem az öltözködésben az első a kényelem, mit érek vele, ha jól nézek ki, ha közbe meg szorongok, hogy hol a zsebem :D
2021. máj. 1. 01:21
 2/6 A kérdező kommentje:
ez igaz de kaptam ezeket nem önszántamból vettem úgy hogy tudom zavar a zsebtelen nadrág :D de közben meg tetszik is mert jól néz ki.s
2021. máj. 1. 03:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
sehogy. ha zavar, ne vegyél olyat.
2021. máj. 1. 11:41
 4/6 Tepfal ***** válasza:
74%
Vedd fel olyankor, amikor tudod, hogy rövid időre mész valahova, pl. boltba. Ha zavar a zseb hiánya, segít majd a tudat, hogy mindjárt otthon leszel, és átveheted. Így tudod kicsit szoktatni magad hozzá.
2021. máj. 1. 11:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Én pl. rég akartam chinos nadrágot,de ugye annak a zsebébe max a kezem dugom be,de a telefonom meg az irattokom nem tudnám,gondoltam veszek egy bőr váltáskát,de az meg nekem annyira nem jön be,meg rontana is az összképen,szóval azóta se vettem még.
2021. máj. 2. 00:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Ismerős a dolog nekem van egy farmer rövid nadrágom ami le lett a szára vágva rövidre elég rövid kB mid egy boxer alsó, ki lett vágva a zseb és be varva, igazából strand gatyának használom el megyek kajálni telefont viszem magammal de kézbe nem akarom így zseb hiány miatt a telefonomat azt csinálom le húzom a sliccet be teszem a farmer és a pöcsömhöz, így nem esik ki, annyi van formálya látszik farmer gatyában a telefon, van olyan órák hosszáig ott van bent nem is mondhatom kényelmetlenek be vált.
2021. aug. 27. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!