Hol lehet venni Debrecenben fekete cicanadrágot tesire?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 30. 10:06
2/13 anonim válasza:
H&M-ben mindig szokott lenni fekete pamutleggings, kb 2500 forint.
3/13 anonim válasza:
Szerintem minden ruhaboltban tudsz ilyet találni, akár már Tescoban is.
4/13 anonim válasza:
Cicanadrágot a cicanadrág-boltból!:)
5/13 anonim válasza:
Szerintem vegyél fel valami normálisat tesire...
7/13 anonim válasza:
Elég gáz tesire a cicanadrág, max aláöltözőnek jó...
8/13 anonim válasza:
Kedves hetes válaszoló!
Szerintem ez ízlés kérdése, nekem évekig volt ilyen nadrágom, sőt a végzős évünkben az osztály lányainak 90%-a minimum ilyenben mozgott.
Nem gáz.
9/13 anonim válasza:
Ha sokan csinálnak valamit az attól nem gáz, mert sokan csinálják ? Egy bolond százat csinál szokták mondani, de gáz, mert átlátszik a bugyivonal, meg amúgy is, ízléstelen. Persze talán áltsuliban még elmegy, de aki értelmesebb az nem ilyet vesz fel.
10/13 anonim válasza:
Már meg ne haragudj, de a sportnadrágok 90%-a cicanadrág, és igenis létezik lézervágott bugyi, ahogyan francia bugyi és tanga is.
Ami pedig nem tetszik, azzal nem kell foglalkozni.
Mindenki a saját ízlése szerint öltözködik.
A kérdező nem arra volt kíváncsi, hogy szokás-e vagy gáz-e ilyet viselni, hanem, hogy hol lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!