Csajos vagy ciki vagy rendben van?
Figyelt kérdés
Unatkoztam és csináltam egy "nyakláncot" zöld és piros gémkapcsokbol. Habár megjegyzést senki se fűzött hozzá, erre nem alapozhatok. a kérdés hogy csajos vagy ciki vagy rendbenvan? 17éves fiú. (sportos stílus o'neill pólók stb [hátha számít az itélkezésben])2010. aug. 22. 20:55
1/11 anonim válasza:
Jólvan az.Ha neked tetszik,akkor hajrá:) Az extrém kis butaságok úgyis bejövősek.
2/11 anonim válasza:
A zöld meg a piros nagyon rossz együtt:D A többivéle nincs gond.Bár én nme venném fel . csajosnak nem modnható
3/11 anonim válasza:
A színekkel nincs gond, de tipikusan ilyen direkt alterkodó hülyeség...
4/11 A kérdező kommentje:
huhh! hát köszi szépen mindenkinek! megnyugodtam ^^
2010. aug. 22. 21:09
5/11 anonim válasza:
jól hangzik:D szeretem ha vlaki krea és jól is néz ki.. én legutóbb egy robot mókust rajzoltam egy gagyi pólóra és most sokkal jobb:D
jártam már vele utcán is:P
(de ha másnak nemis tetszene akkor is kimennék vele az utcára)
7/11 anonim válasza:
Szerintem nem csajos, hanem tök jó. :D
9/11 anonim válasza:
tegyél fel képet kíváncsi vagyok=D
Én így nem tudom elképzelni...(nincs képzelőerőm xD)
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!