Hány éves korotokig erőltette rátok anyukátok a trikót?
Figyelt kérdés
Arra a fehérre gondolok, amit póló alá kell venni. Van, aki egész évben hordta?2021. ápr. 28. 10:47
31/33 anonim válasza:
Erőltetve rám sem volt,de valahogy akkor szokás volt sokszor póló alatt is hordani a trikót,főleg télen. Arra én is emlékszem,hogy nyolcadig osztályig-nekünk fiúknek- fehér ujjatlan atlétatrikó volt a kötelező viselet minden tesiórán,önmagában póló nélkül.
32/33 anonim válasza:
Kb. 11-12 koromig, volt olyan, hogy gyorsan felöltöztem, és eldugtam a tornazsákba a trikót. :D
Ennek ellenére később nagyon ritkán önállóan is felvettem, ill. néha máig is hordok, de csak télen, mert nagyon hidegben jól jön plusz rétegnek.
33/33 anonim válasza:
Én kisgyerek korom óta az év majdnem minden napján veszek fel trikót. Számomra ez így természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!