Hány éves korotokig erőltette rátok anyukátok a trikót?
Figyelt kérdés
Arra a fehérre gondolok, amit póló alá kell venni. Van, aki egész évben hordta?2021. ápr. 28. 10:47
22/33 Metionin válasza:
12 éves koromban még fel kellett vennem télen de általában a sima nyári pólót kellett hordanom a pulóver alá. 13 évesen már volt ilyen kis fehér topom amit melltartó helyett hordtunk.
23/33 anonim válasza:
Mi a gond a trikóval? Az is csak 1 réteg ruha, ha éppen többre van szükség.
24/33 anonim válasza:
abbsn alszom és általaban abban is vagyok este.. szeretem :D
25/33 anonim válasza:
Melegben (nem hőség) megfogja az izzadtságot. Az mennyivel jobb, mint amikor lobogó ingben van valaki, aztán szép lassan mindenhol kezd átütni az izzadtság?
26/33 anonim válasza:
Én önként hordom, télen fázik a derekam, és erre jó.
27/33 anonim válasza:
Soha. Nem is póló alá kell venni. Az alá tényleg, minek?
28/33 anonim válasza:
Férfiaknál hidegben plusz egy réteg, kevésbé hidegben meg máshogy fekszik rajta az ing. Nem csúszik, gyűrődik annyira, mint csupasz bőrön. Illetve az izzadtságot is ez veszi fel az ing helyett.
29/33 anonim válasza:
Csak télen kellett hordanom, nagyjából 10 éves koromig. Akkor elkezdtek nőni a melleim és onnantól kezdve bralette-t hordtam addig, amíg nem lett jó rám az A-s melltartó.
30/33 anonim válasza:
olyan 11-12 éves koromig hordtam, de akkor ezt szoktuk meg, nem erőltette senki, tesin 8. osztályig azt kellett hordani, nem lehetett pólót.
ennél már csak a harisnyák voltak rosszabbak. azt olyan 8 éves koromig adták rám.
F vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!