Hány éves korotokig erőltette rátok anyukátok a trikót?
Figyelt kérdés
Arra a fehérre gondolok, amit póló alá kell venni. Van, aki egész évben hordta?2021. ápr. 28. 10:47
11/33 anonim válasza:
#10 Én mondjuk hosszú ujjú póló alá is veszek most is toppot (sőt az alá veszek igazán) meg derékmelegítőt.
12/33 anonim válasza:
Nálunk atlétatrikónak hívják 😂.
Rám mindig pólót adtak a pulcsi alá.
13/33 anonim válasza:
Szerintem el kell választani itt a női és a férfi ruházkodást, mert nőknél más a megítélése, ha átcsillan a cici a felsőn, mint férfiaknál. Én sem értem az atléta funkcióját férfiaknál, viszont nőként mindig is hordtam ilyen típusú fehérneműt.
14/33 anonim válasza:
#13 nem értelek. Erre a melltartó való.
15/33 anonim válasza:
A mellem jól megtartja magát, nincs szüksége segítségre, ráadásul számomra kényelmetlen a melltartó műfaja, úgyhogy spagettipántos topot hordok. Vagy szerinted az mire való? Egy melltartó, rá egy top, majd a felsőrész? :D Na, szóval nem hordok melltartót, mindegy, hogy mire való, sose az érdekelt, hanem hogy mi a kényelmes és lehetőleg egészséges viselet a testemnek. De nem ez volt a kérdés, hanem a férfiak atlétahordása.
16/33 anonim válasza:
#15 A top melegít. A melltartó a tartás mellett eltakarja az ágaskodó bimbódat. A trikón ugyanúgy átüt. Szerintem. De én max télen hordok spagettipántos trikót, és igen, alatta van melltartó is, nyáron póló alá meg csak melltartót.
17/33 anonim válasza:
En ugy emlekszem hogy olyan 9-10 eves koromig
18/33 anonim válasza:
Soha, nem is láttam gyerekkoromban se senkin
19/33 anonim válasza:
uuuh, rám kb. vagy 13 éves koromig, olyan hetedikes lehettem mikor végre nem kellett felvennem:D
20/33 anonim válasza:
Én a mai napig hordom pedig én már 40 éves vagyok. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!