Miért szégyelli sok a lány a lábfejét, és kerüli a mezítlábazást, nyitott cipőket?
Javítsatok ki, ha valaki máshogy látja, de nekem úgy tűnik, a lábfej egy kifejezetten kényes téma a lányok számára, és a felsőtestük után ezzel kapcsolatban a leginkább gátlásosak. Középiskolában például előfordult, hogy voltak lányok, akik hiába kellett volna mezítláb lenni tesi órán, nem voltak hajlandók levenni a cipőjüket. Hasonló esetre csak például a balatoni kiránduláson került sor, amikor voltak lányok, akik inkább nem jöttek be a vizbe, mert szégyellték hogy kövérek.
Több lány is volt, akiknek bejöttem, és ilyenkor direkt kerülték, hogy mezítláb lássam őket. Például nemrég vízparton sétáltam egy lánnyal, és homok ment a cipőjébe. Amikor kiszórta, direkt odafigyelt, hogy a bokazoknija nem jöjjön le, ahogy leveszi a cipőt, és inkább elfordult tőlem, nehogy lássam a sarkát, ahonnan lejött a zokni.
Szerintetek ennek mi lehet az oka? Nyilván lehet kicsit szabálytalanabb egy lábfej, de a férfiak közt valahogy ezzel senki se foglalkozik, miközben az elhízott fiúk ugyanúgy cikizve voltak, és nem is szerettek meztelen felsőtesttel mutatkozni.
Köszi a privátot, de akkor sem fogom a bütykös, repedt lábamat mutogatni, mert nem esztétikus. Afelett meg elsiklottál, hogy a nyitott cipőben a poros láb, belekerülő homok, kosz is zavar.
A lábszagról meg kösz a feltételezést, hogy nem próbáltam még tenni ellene, de csak jelzem, mindent kipróbáltam az olcsó drogériás termékektől kezdve az orvos által felírt drága gyógyszertáriakig. Nem gombás, nem ápolatlan, nem stressz okozza, a doki genetikát jelölt meg okként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!