Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki, ha úgy veszek fel...

Ciki, ha úgy veszek fel nyitott cipőt, hogy nincs megcsinálva a lábkörmöm?

Figyelt kérdés
Jön a jó idő és lassan már nincs szükség a zárt cipőkre, de idén nem biztos,hogy megyek pedikűröshöz, magamnak pedig nem tudom szépen megcsinálni körömlakkal. Általában mindenkinek látom,hogy szép szines a lábkörme (gyerekek és idősökön kívül), de nekem most úgy érzem nem hiányzik. Ti minden évben megcsináltatjátok? Ha másnak látod,hogy natur akkor gondolsz valamit róla?
2020. ápr. 27. 14:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs baj vele ha nem csúnya ápolatlan (gombás,stb.). Amennyiben rendesen le van vágva és rendben van tartva nincs gond vele.
2020. ápr. 27. 14:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem gombás és rendszeresen vágom is, de elég kis nyomi lábujjaim vannak, amiről egy kicsit elvonja a figyelmet, ha szép szines.
2020. ápr. 27. 14:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Én se érzem cikinek :)
2020. ápr. 27. 15:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Soha nem csinaltatom meg a labujjaimon a kormoket. Ha negyon nagyon szukseget erzem, teszek ra lakkot, de azt is kb evente egyszer. Es nem erzem magam rosszul miatt.
2020. ápr. 27. 15:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Életemben vagy háromszor volt kifestve a lábamon a köröm. Valahogy nagyon idegennek hat, nem az én lábamnak érzem olyankor. Pedig alapvetően nem zárkózom el az ilyenektől, a kezemen a köröm szinte mindig festve van, sminkelni is viszonylag erősen szoktam és a hajam is volt már festve nem egyszer, úgyhogy nem arról van szó hogy mindenben a természeteset preferálom. De ez valahogy sosem jött be.

Úgyhogy nem, alapvetően soha nincs megcsinálva azon túl hogy természetesen vágni, tisztítani szoktam, sose éreztem hogy emiatt ciki lennék, és ennek megfelelően mások festetlen lábkörméről sincsen véleményem. Ciki ilyen téren szerintem csak az ha valakinek kifejezetten ápolatlan, hosszú, koszos, gombás, karomszerű körmei vannak amik nyilvánvalóan hónapok óta nem láttak ollót és körömkefét, de lehet hogy vizet se.

2020. ápr. 27. 16:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Pont a szín viszi rá a figyelmet 😑

Én sosem festem ki, mondjuk nem is megyek utcára úgy, hogy látni lehessen

2020. ápr. 27. 17:24
 7/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem
2021. jan. 25. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!