Ciki, ha úgy veszek fel nyitott cipőt, hogy nincs megcsinálva a lábkörmöm?
Életemben vagy háromszor volt kifestve a lábamon a köröm. Valahogy nagyon idegennek hat, nem az én lábamnak érzem olyankor. Pedig alapvetően nem zárkózom el az ilyenektől, a kezemen a köröm szinte mindig festve van, sminkelni is viszonylag erősen szoktam és a hajam is volt már festve nem egyszer, úgyhogy nem arról van szó hogy mindenben a természeteset preferálom. De ez valahogy sosem jött be.
Úgyhogy nem, alapvetően soha nincs megcsinálva azon túl hogy természetesen vágni, tisztítani szoktam, sose éreztem hogy emiatt ciki lennék, és ennek megfelelően mások festetlen lábkörméről sincsen véleményem. Ciki ilyen téren szerintem csak az ha valakinek kifejezetten ápolatlan, hosszú, koszos, gombás, karomszerű körmei vannak amik nyilvánvalóan hónapok óta nem láttak ollót és körömkefét, de lehet hogy vizet se.
Pont a szín viszi rá a figyelmet 😑
Én sosem festem ki, mondjuk nem is megyek utcára úgy, hogy látni lehessen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!