Nagyon gáz, ha egyetemi iratkozásra pont nincs csukott orrú cipőm, hanem nyitott?
Nem lehet, hogy a megnyitóra gondolsz? A beiratkozás az csak valami adminisztrációs papírolósdi, egy pici izgalom, izzadtság, sok várakozás, sorban állás, 1-2 tájékoztató meg reklámbeszéd meghallgatása... 2 helyen iratkoztam be eddig, ott így volt.
A "mindenhol" alatt mit értesz? Én mondjuk férfi vagyok, fel sem tűnne, hogy nem ez a legelegánsabb cipőfajta a világon... Felnőtt nőkön meg a 10centivel a térd felett nekem bőven jónak tűnik. Hol írták, hogy így kell megjelenni? Beiratkozáson szerintem nem követelhetnek ilyet, olyan nincs, hogy emiatt ne iratkozhatnál be, mert feljelenthetnéd őket.
Az ünnepélyes tanévnyitón lehet, hogy akadékoskodhatnak, de szerintem nagyon nagy aljasság lenne, ha nem engednének be.
Szakadt öltözetben, cipőben nem mennék, ha arról lenne szó, szereznék be újat, de ilyen fazon dolgok miatt, nem szaladnék kétségbe esve vásárolni.
Tényként állítottál valamit, és egy óra alatt kiderül, hogy te csak "következtettél". Maradj a tényeknél!
És továbbra se érdekel senkit se a cipőd orra, se a szűk szoknyád hossza! Mégis mit gondolsz, mi történik? Törlik a felvételedet? Vagy intőt ad a rektor bácsi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!