Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért szégyelli sok a lány a...

Miért szégyelli sok a lány a lábfejét, és kerüli a mezítlábazást, nyitott cipőket?

Figyelt kérdés

Javítsatok ki, ha valaki máshogy látja, de nekem úgy tűnik, a lábfej egy kifejezetten kényes téma a lányok számára, és a felsőtestük után ezzel kapcsolatban a leginkább gátlásosak. Középiskolában például előfordult, hogy voltak lányok, akik hiába kellett volna mezítláb lenni tesi órán, nem voltak hajlandók levenni a cipőjüket. Hasonló esetre csak például a balatoni kiránduláson került sor, amikor voltak lányok, akik inkább nem jöttek be a vizbe, mert szégyellték hogy kövérek.

Több lány is volt, akiknek bejöttem, és ilyenkor direkt kerülték, hogy mezítláb lássam őket. Például nemrég vízparton sétáltam egy lánnyal, és homok ment a cipőjébe. Amikor kiszórta, direkt odafigyelt, hogy a bokazoknija nem jöjjön le, ahogy leveszi a cipőt, és inkább elfordult tőlem, nehogy lássam a sarkát, ahonnan lejött a zokni.

Szerintetek ennek mi lehet az oka? Nyilván lehet kicsit szabálytalanabb egy lábfej, de a férfiak közt valahogy ezzel senki se foglalkozik, miközben az elhízott fiúk ugyanúgy cikizve voltak, és nem is szerettek meztelen felsőtesttel mutatkozni.

2021. ápr. 23. 11:34
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
az biztos hogy a lány nem tartott baromnak:)
2021. ápr. 23. 21:23
 12/23 anonim ***** válasza:
95%
Ezek szerint a lábfétist nem tagadod.
2021. ápr. 23. 21:38
 13/23 A kérdező kommentje:
nem, de a kérdés nem a lábfétisre irányult, hanem egy megfigyelésre, amit lábfétisesként tettem
2021. ápr. 23. 22:36
 14/23 anonim ***** válasza:
81%
Én nem szégyellem, de nekem jobban tetszenek a zárt kis balerinacipők. Elegánsabbnak tartom.
2021. ápr. 24. 00:02
 15/23 anonim ***** válasza:
82%
Na pont ezért, mert már azt is nézitek, hogy hányan nem hordanak ilyen cipőket...
2021. ápr. 24. 06:22
 16/23 anonim ***** válasza:
34%

Sok frusztralt holgyemeny...nagyreszuk hanyagolja a labat, kevesbe foglalkoznak az apolasaval mint a tobbi testreszukkel es akkor el kell dugni 😝

En szivesen jarok nyaron nyitott cipoben/szandalban, es ahogy mas fetis sem, az sem zavar ha labfetisesek megnezik a labaim...legyenek boldogak vele, megenni nem fognak.

30/N

2021. ápr. 24. 08:07
 17/23 anonim ***** válasza:
27%

Foltos, szakadt zokni.

Ez a nagy titok :)

2021. ápr. 24. 13:59
 18/23 anonim ***** válasza:
15%

16.

Te is le lettél húzva, pedig a lényeget írtad le.

Így megy ez itt bolondfalván.

2021. ápr. 24. 16:51
 19/23 anonim ***** válasza:
49%

Kicsit meglepett a legtöbb hölgy válasza. Nagyon sok nő mindenét kirakja nyáron, az nem zavarja őket, ha a ruha kivágása mondjuk a köldökükig tart, vagy a világosabb színű ruhán át tisztán kivehető milyen fehérnemű ( bugyi ) van rajtuk. De ha egy férfi a lábukat megnézi, az már egy perverz állat.

A másik dolog pedig az, hogy a lábatok kicicomázásával ( színes körömlakkok, bokalánc, egyéb ékszerek) vonzzátok a férfiak tekintetét. Mert ami egy hölgyön tetszetős, azt egy férfi megnézi.

Amit pedig még megjegyeznék, hogy egy lábfétises férfi, nem sokban különbözik egy átlag férfitól. Csupán annyiból, a női mellen és a puncin kívül a lábatokkal is foglalkozni szeretne? Ez miért olyan nagy bűn?

Persze vannak a lábfétiseek közt is kirivóan beteg emberek. De mennyi olyan kérdést lehet itt olvasni, hogy a szennyes, levtett bugyitokra gerjed az illető, vagy az anális dolgokat várná el a nőtől. Ezek mennyivel különb emberek? Mégsem illetitek olyan jelzővel őket szinte soha, mint aki a lábatokkal kapcsolatban tesz fel kérdést. Itt most nem a savanyú lábszagos kérdezőre gondokok, de ő egyébként is szerintem direkt provokáció miatt csinlja.

2021. ápr. 28. 08:32
 20/23 anonim ***** válasza:
93%

Csúnya a lábam, kezdődő bütyköm van, a sarkam napi szinten kenem, reszelem, mégis látszik, hogy bőrkeményedéses (állómunkát végzek, talán ezért). Szóval a nyitott cipők max strandra, arról nem is beszélve, hogy utálom, mikor retkes lesz a lábam meg valami belemegy a cipőmbe. Ja és ezen felül nő létemre olyan erős lábszagom van, hogy ne is akard inkább, hogy egy zártabb cipőt levegyek!

/degenerált privátokra nem válaszolok, nincs eladó büdös zoknim, harisnyám stb/

2021. máj. 14. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!