Hogy kezdjek bele az emoságba? (lentebb)
nekem göndör a hajam, ha megnő majd fogom hajvasalózni, azt meg hogy hogy öltözzek meg ilyesmik azt mondjátok meg ti léci, köszi
(főleg emosok válaszát várom, de nem muszály bárki írhat :D)
1.az emok nem depressziósak, nem vágják az ereiket, ezt csak az antik találták ki.
2.pózer vagy, kérdező, mert nem emos, hanem emo, melléknév.
3.anélkül is kinézhetsz úgy, mint egy emo/scene lány, hogy felvennéd bármelyik stílust.
4. egyedi stílusod sem lehet, mert nem tudsz teljesen új öltözködést, hajat kialakítani, valamit biztos másról koppintasz. ma már senki sem egyedi.
én is voltam emo, amikor még kishülye voltam. most már sehova sem sorolom magam, egyedi stílusom sincs. de persze csőnadrágot, kockás övet hordok, és olyasmi hajam is van, de nem vagyok emo. ismerek egy lányt, aki sokáig tupírozta a haját, tényleg olyan volt, mint egy emo, de utálja ezt a stílust.
jótancs:legyén önmagad, hagyd már ezeket az ostoba stílusokat!
először is tanuld meg nincs olyan szó hogy emos.
először is azt kell eldöntened hogy melyik emo-fajta szeretnél lenni.
hogy saucy vagy scene stb...
én saucy vagyok...
Kedves kerdezö!
(nem ertem hogy paran mert nem tudnak normalisan vvalaszolni)
-Ha mar eldontotted hogy melyik fajta akarsz lenni, akkor nezz utanna a neten!Millionyi talalt van pl a saucy-ra is.
-talalsz sok kepet is.
-youtube on is sok video van a saucyrrol
Remelem tudtam legalabb 1 picit segiteni.
Egy lany akinek gondor haja van, es emo szeretne lenni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!