Hogy kezdjek bele az emoságba? (lentebb)
nekem göndör a hajam, ha megnő majd fogom hajvasalózni, azt meg hogy hogy öltözzek meg ilyesmik azt mondjátok meg ti léci, köszi
(főleg emosok válaszát várom, de nem muszály bárki írhat :D)
Nem akatrok komolytalankodni most igy inkabb adok par tanacsot,hogy,hogy lehetnel emo,de vegul a velemenyem is kifejtem az egesszrol,ha nem gond.Ha jol tudom a haj az egyik lefontosabb.Arrol lehet a legkonnyebben felismerni az emokat.Ha lehetseges a hajad az mindenkepp legyen fekete/nagyon vilagos szoke.Az a legjellemzobb.Ha teheted dobd fel elenk szinekkel,vagy csattokkal/tiaraval.Szoval a lenyeg,hogy minel extremebb legyen.Ezekkel akar te magad is kiserletezhetsz otthon.Oltozkodesben keverd a fekete es a neon szineket.Cipobe a Converes/DC/Vans jellemzo.Ezeket egyedive is tehetetd.Szines fuzokkel/rajzokkal.A sminked legyen mindenkepp fekete(kihuzott szemek) vagy szines is lehet,de az eggyezzen akkor a cuccaid szinevel.Fontosak a piercingek is.Nagyon jellemzo a "dupla ajakpiercing" stb.A kormeid legyenek feketek.Viselj kituzoket.Szegecses dolgokat.Taskakban valtaska/ovtaska.Ami a mintakat illeti.A Hello Kitty/halalfejek /kockak/rajzfilmfigurak/leopardminta/szivek a "menok".Ezek a kulsosegek legalabbis.
Es most jonne a velemenyem.Remelem,hogy max 12-13-14 korul lehetsz es kinovod.Nekem is volt ilyen "lazado" idoszakom es kiprobaltam egy ket stilust amig magamra talaltam.Orulok,hogy nem most vagyok tini,mert nagyon nem jon be az emo stilus.Olyan nyalasok/esetlenek.Meno akarok lenni,de nem jon ossze (ilyen a nagyresze).Ahoz,hogy legyel valaki,nem kell bealnod te is a birkanyajba.Faradozz inkabb azon,hogy a Te sajat stilusodat alakitsd ki.Ennyi.Remelem segitettem valamit.
Második korát éli az emo, úgy látom. :)
Nos, tényleg nem jó ötlet. Legyél egyedi. Viszont, ha Neked ez tetszik, akkor túl sok mindent nem tudunk kezdeni veled. Kinövöd úgyis. :)
Hajaddal tudod, mit kell tenned. Szerezz be egy-két csőnadrágot (feketét, sötétebbet). Egyszínű pólók, topok. Halálfejek, esetenként groteszk formák is lehetnek rajta. Kockás sál, kockás kiegészítők. Bár, a kockák meg a Skának az ismerető jegyei, mindegy.
Google és a www.deviantart.com a jóbarátod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!