Hogy kezdjek bele az emoságba? (lentebb)
nekem göndör a hajam, ha megnő majd fogom hajvasalózni, azt meg hogy hogy öltözzek meg ilyesmik azt mondjátok meg ti léci, köszi
(főleg emosok válaszát várom, de nem muszály bárki írhat :D)
Gartulálok a sok idiótának.
Gondolom, nem vagy több 14-nél. =)
Figylej. A többi igazi emo, úgyis ki fog nevetni, ha csak azért "kezdessz bele", mert tetszik ahogy kinéznek. =) Hülyeség. Tudod, ez egy életérzés volt annó, valamikor a 80-as években. És nem a külső miatt csinálták. De ez az összes stilusra érvényes volt. Ne akarj majmot csinálni magadból tényleg. Hidd el, nem attól leszel több, hogy felveszek egy stilust. Tudom, tartozni akarsz valahová. Barátkozhatsz emokkal akkor is ha te nem vagy az, és csak mert olyan húú de jól néznek ki és semmit sem tudszaz alap kulturárol, nem érdemes belemenni. Nekem is van emo ismerősöm, mégsem vagyok az. =)
Keresd önmagad nyugodtan, de nem kell tartoznod semmilyen stilusba csak a külsőségek miatt. Ha utána olvasol, és tetszik a felfogás, a szubkultúra, akkor extrém emo kinézet nélkül is emo leszel. :D
Előbb inkább magyarórákra kezdj el bejárni!
A muszáJ-t pontos j-el írjuk :)
17:01
>>utalás arra, hogy a régi emo punknak köze van a mai popsz*rokhoz
Menj vissza életstílusozni, "pózerkém!"
ahogy egyik humorista jellemezte az EMOkat
"egyik szeme sír, másik meg haj"
valahogy így..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!