Szerintetek hányszor lehet felvenni ugyanazt a ruhát egy munkahelyen?
Férfiakra vonatkozik a kérdés.
Egy irodában dolgozom jó pár éve és nekem a mai napig mindig dilemmát okoz, hogy a tegnap levetett ruhában bemehetek-e ma is.
Ez onnan ered, hogy egyszer kihallgattam egy beszélgetést ahol az volt a konklúzió, hogy azért illik minden nap friss, tiszta ruhában menni. Azóta minden nap cserélem legalább a felső ruházazot, csak ez itthon nekem néha elég komoly logisztikai problémát okoz pl a tárolással és a mosásokkal. :)
Ti hányszor veszitek fel egyhuzamban ugyanazt a pólót, nadrágot és pullovert pl?
A munkahelyi közeg tehát iroda.
Zokni, alsó, ing csere mindennap.
Sose értettem hogy lehet mosás nélkül felvenni ugyanazt..
Nekem ez egyenlő az igénytelenséggel.
Nem kell mindennap mindent mosni,de legyen már 5 ingem 5 zoknim meg 5 alsóm amit felveszek. Nadrágot is inkább napi újat mert azért mégiscsak koszolódik beleizzadsz abba is nyáron. Buszon meg hót retek lesz.
Én 2 naponta cserélem a pólót, gatyát, zoknit, mert nem büdösödök bele első alkalommal, feleslegesnek tartom egyből kidobni. Hűvösebb időben cipzáros pulcsiban vagyok, azt, és a farimat csak akkor cserélem, ha szagosnak érzem.
És erőteljesen szarok bele, hogy mások mit gondolnak :D
Köszi az eddigi válaszokat, a többséggel kb egyformán gondolkodunk. Ha az egyik nap levetett ing/póló még nem viseltes vagy izzadt akkor 1-2 nap kihagyással újra felveszem. A nadrág azért nálam is tovább marad, bár nyáron azért arra is mások a szabályok.
Direkt nem tértem ki rá, de magától értetődő, hogy gatya+zokni minden nap új, ez nem is lehet kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!