Gyári munkásnak milyen ruhákat illik felvenni a munkahelyén? 25/L
Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 11:27
2/4 anonim válasza:
hát gondolom nem ilyet: [link]
attól is függ, hogy a kényelemre helyezed a hangsúlyt vagy csinos akarsz lenni, ja és hogy mit csinálsz pontosan a gyárban.
Például el tudok képzelni egy hosszított póló+leggings+balerinacipő összeállítást így nyárra.
3/4 A kérdező kommentje:
alkatrészeket szerelek, gyártósoron, de nem olyan koszos munka. van, köpeny, de nem kell viselni nyáron a meleg miatt. Csak olyan sokmindenkit megszólnak, hogy hogy néz ki, mi van rajta, meg nem ide illik, hogy gondoltam megkérdezem a véleményeteket.
2010. aug. 13. 12:48
4/4 anonim válasza:
hogy érted a kérdést?Abban mész,amiben akarsz.Én is,ahogy kedvem van,ált elegáns,szoknya...Van ott öltöző.nekem adtak köpenyt és munkacipőt.De viszek ényelmes nadrágot,sima pólót,felsőt.Külső nem lényeg,csak ne legyen szakadt nekem.Úgyis csak munkaidőben van rajtam mindez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!