Viselhet-e férfitanár piros farmert a munkahelyén? És citromsárgát?
Furcsán nézhetnek rád/önre az emberek, de szerintem, mindenki úgy öltözködik, ahogy akar.
(csak persze a ruha azért álljon is jól, hogy a szokatlan ne a röhejessel párosuljon)
Na látom, engem is leszavazott vmi nagyokos.
akkor csak nektek, csak most kifejtem rendicsek?
a nevelő tevékenység egy olyan dolog, ami egyebek közt arról szól, hogy a bájos gyermekek egyik fő nevelési helyszínén, nevezetten az iskolában egy felnőtt, érett személyiség pozitív képet alakít ki magáról és így éri el, hogy a tanuló szemében kialakuljanak az erőviszonyok. az az alapelv, hogy a tanár és a diák közt szociálisan alárendelt viszony van. ennek meg nem az a megfelelő módja, hogy a nevelő paradicsommadár módjára lehetetlen színű ruhadarabokkal és fülbevalókkal aggatja tele magát, nemtől függetlenül. legjobb esetben is csak szánalmas benyomást kelt.
az egyéniségedet éld ki suli után a parkban, vagy hétvégén a diszkóban. vagy akár rendezz a barátaiddal amatőr divatbemutatót. felelős tanárszemélyiségnek ezt nem ártana belátnia. én sem a kedvenc feszülős, fenékkiemelős csőnacimat meg a pillangós tornacsukámat szoktam felvenni a hospitálásaimhoz meg a tanítási gyakjaimhoz, pedig ezek a kedvenc darabjaim.
(egy leendő tanárnéni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!