Nagyon kevés ruhám van sok tönkrement sokat kifogytam és szeptemberbe kezdek új munkahelyen és egyetemen is miket vegyek és hol?
Szerintem nézz körbe a turikba, kínai boltokban. Esetleg most vannak nagyobb leárazások a New Yorker, C & A -ba, nézz körül.
Azt nem tudom, nem irtad, hogy milyen munkád lesz, mert szerintem ez fontos, hiszen nem mindenhova kell kosztüm.
Suliba nem kell, így oda vehetsz sportosabb ruhákat is!
Akkor mi a kérdés?
Elegáns ruhákat vegyél.
Szia!
Van egy ötletem. A 44-46-os ruháid megvannak még? Ha igen add el őket ezen az oldalon: [link]
Csak regisztrálni kell, és a haszonból nem kell a honlap üzemeltetőinek X %-ot fizetni, hanem mind a tiéd. Az eladott ruhák árából pedig meglepheted magad pár új csinos darabbal :)
Minden ruhaboltban most lesznek/vannak a nyárvégi leárazások, akár 70%-os is szokott lenni, és nagyon szép csinos darabokat lehet kifogni igazán olcsón. Nézz körül a Takkoban, a Vögeleben, itt elegánsabb ruhákat is árulnak nem csak pólót és farmert. A Tescoban is nagyon jó minőségű, csinos ruhák vannak, de ott is csak leárazáskor érdemes vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!