Nagyon kevés ruhám van sok tönkrement sokat kifogytam és szeptemberbe kezdek új munkahelyen és egyetemen is miket vegyek és hol?
Figyelt kérdés
Van egy fekete kosztümöm, egy farmer egy adidas melegítőszett pár ing és 1-2 zakó valamint sok sok kiegészitő nyaklánc táska cipő stb. Úgy gondoltam több pénzem lesz nyár végére de sajnos nem. kevéspénzből hol és milyen ruhákat vegyek h változatosan csinosan tudjak öltözni?2010. aug. 20. 10:40
11/12 anonim válasza:
Én a Humanat tudom ajánlani, ha pesti vagy! Erzsébet krt. 40-42 Múlt héten voltam, sok márkás és szép cucc volt! Én 1800 Ft-ért vettem egy vadi új Vero Moda ruhát!
12/12 anonim válasza:
Ha Pesti vagyok, akkor a Blaha környéke a Te lelőhelyed.
Ott van 2 darabáras turi, ahol relatíve olcsón (2000 Ft körül) vannak gyönyörű, alkalmibb, elegánsabb darabok.
Az egyik a Renoválás (www.renovalasbolt.hu) a másik a Rákóczi úton a Háda (www.hadakft.hu).
Célszerű alapdarabokat venned a munkahelyedre, olyanokkal is tele vannak a turik: kardigánok, egyszerű felsők, trikók, sötét nadrágok, szép szoknyák.
Szoknyát a kilós Hádákban is találsz párszáz forintért gyönyörűeket. Pl. színes virágmintás szoknya+ egyszerű felső+ zakó/ kardigán.
Nem kell túlbonyolítani.
Én is most megyek vissza dolgozni szeptembertől, a lányom 2,5 éves, szerencsére nem követelnek semmi elegáns holmit, farmer, top itt simán mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!