Ruhavételnél szoktál aggódni, hogy szembejön az utcán vagy társaságban az adott darab?
Figyelt kérdés
Elsősorban fast fashionra gondolok, pl megveszel egy felsőt, kabátot, vagy bármilyen feltűnőbb darabot, akkor átfut az agyadon hogy ez simán megjelenhet máson is ugyanabban a társaságban, ahova felveszed? Nem szokott ez zavarni?2021. ápr. 19. 17:14
11/20 anonim válasza:
Igen, teljesen kész vagyok olyankor mikor színházba megyek és a sok pasin öltöny van velem együtt...
13/20 anonim válasza:
Nem.
Volt hogy a barátnőimmel véletlen mind a hárman ugyanazt vettük fel (sötétzöld top farmerrel) aztán mégis mindenkin máshogy állt.
Különben meg én nem attól vagyok egyedi, hogy egyéni ruhák vannak rajtam. Épp ellenkezőleg, a ruháim lesznek egyediek attól, hogy ÉN viselem őket.
14/20 anonim válasza:
Nem mert lehetetlen,hogy ilyen ne történjen,más lányok is szokták vásárolni mily meglepő.Mi ez az idióta kérdés?
15/20 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy más is szokott vásárolni... És itt most nem arról volt szó, hogy másnak is van fehér pólója rajtad kívül, hanem hogy ha pl egy 20 fős társaságban két nő van ugyanabban a virágos ruhában, az elég feltűnő, és kellemetlen lehet.
2021. ápr. 20. 11:33
16/20 anonim válasza:
15!
Egy színházi előadáson meg minden férfi ugyanúgy néz ki.
Most akkor? Össze dől a világ?
17/20 A kérdező kommentje:
Az öltöny egy "uniform", olyan mint iskolai ünnepélyen a fehér blúz, így természetesen ott nem merülhet fel ez a probléma.
2021. ápr. 20. 11:41
18/20 anonim válasza:
Magyarán egyenruha.
A sok hülyét nem zavarja hogy fénymásolatok, de horribilis összegeket fizetnek érte.
19/20 anonim válasza:
És akkor mi van kérdező ha mindenkin virágos ruha van pl?
Érezd jól magad benne ha ez megvan hidd el látszódni is fog,az ne zavarjon,hogy van még más is benne,örülj neki,hogy másnak is jó ízlése van! :D
20/20 anonim válasza:
Nem. Van egy csomó fast fashion ruhám is, de sosem jött szembe velem a ruhám az utcán. Ha jönne is, engem nem igazán érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!