Nagyobb darab, izmosabb emberek! Ti hogy öltöztök ilyenkor? Nem néztek ki aránytalanul?
A következő dolgokat nem önfényezésből írom, csupán ez a helyzet velem. De muszáj leírnom, hogy megértsétek a problémámat.
Izmos vagyok, ezért a nyár az én évszakom, amikor pár egyszerű ruha van rajtam, és kilátszanak a végtagok/testrészek. Ekkor tök esztétikus vagyok, mert tényleg kb. a testem vonalai látszódnak mindenhol.
Viszont most, hogy itt a hidegebb idő, és fel kell venni pulcsit, kabátot... hát úgy nézek ki mint valami szét-trollkodott karakter a simsbe. Hiába vagyok száraz, a tömegem miatt mindenből egyel nagyobb méret kell hogy ne feszüljön valahol. Vagy a felsőtestem nagy, és kicsi a lábam, vagy pedig nagy a cipőm, és kicsi a felsőtestem, ha kisebb kabátot veszek fel. Emiatt úgyérzem magam a téli ruhákba, mint valami kisgyerek, akire az anyja rádobálta a ruhát... Egyszerűen nem nézek ki jól a saját testemben, ha több réteg ruha van rajtam. De már évek óta. És képtelenség rám passzoló ruhákat venni. (Széles a vállam rövid felsőtesttel, ill. rövidek a lábaim, de 180cm vagyok.) Egyáltalán nem vagyok ilyenkor tél fele férfias/vonzó a nők számára... Hasonló sorsú társaim, ti hogyan öltöztök ilyenkor? Vagy mit tudnék tenni, változtatni? Előre is köszönöm a segítséget!
(Tényleg nem egó növelésből írtam ezeket, de ez az igazság, nagyon zavarnak ezek a dolgok.)
Én is szűkebb de nyúlósabb ruhákat hordok, hogy tudja követni az alakom és hogy kényelnes legyen.
Számomra ez a fő szempont, a nőket meg leszharom úgy alapból...
A nyáron megismert luvnyákat ápolgasd télen :))
Egyébként meg szard már le, rohadtul nem ez számít, hanem a pofád és a modorod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!