Hány darab fehérneműtök van?
Figyelt kérdés
2020. jún. 23. 21:24
2/15 anonim válasza:
Még sosem számoltam, de kb 15 bugyi, 20 pár zokni meg talán 5 melltartó, viszont ebből igazából csak 3-at hordok rendszeresen, a többi kényelmetlen hosszú távon. Minden héten mosok, szóval ez bőven elég.
3/15 anonim válasza:
A rossebb tudja, nem fogom megszámolni a kedvedért. ;D
5/15 anonim válasza:
Vagy 30bugyi,egy melltartó,de azt nem hordok csak nagyon ritkán,két harisnya,30-40pár zokni(rendes,harisnya,szebb mintás).Meg vagy 10 body,egyberészes,szexi...,amit csak randikor szoktam felvenni.Bugyit még venni akarok,de külön can otthoni és,ha megyrk valahova.
7/15 anonim válasza:
Kb 25 boxer. Melltartót nem hordok. Fiú vagyok.
9/15 anonim válasza:
Melltartóból 6 db
Bugyiból 20 biztos van
20 pár zokni
10/15 anonim válasza:
Kb 25 bugyi. Melltartót nem hordok de azért van egy sima meg egy sport bizonyos eseményekre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!