Lányok és nők! Mi a legdrágább darab a ruhatáratokban? Milyen márka, mennyibe került?
Egy 18 ezres Forclaz túrakabátom. Vagy ha cipő beletartozik a ruhatár kategóriába, akkor második helyen áll a 17 ezres Quechua túrabakancsom.
Én nem vagyok márkahívő, ezek a cuccaim is funkció miatt értek ennyit, nem a névtől.
Nem sok ruhadabom van 5 ezer felett, ami van az is indokolt: pl. télikabát - ezt kisebb árkategóriában nem igazán találni. A legtöbb göncöm turiból van, így talán a legtöbb tétel a szekrényemben 750 forintos vagy alacsonyabb árú.
Nem luxusmárkák, de sok olyan turis darabom van, ami újon simán 5-15 ezer között van, akár fast fashion boltokba is.
Ha a menyasszonyi ruhámat nem számítjuk, akkor egy Gabor csizma: 70.000 forint volt.
Nem szeretek drága, márkás ruhákat hordani, feszengek bennünk, mindig attól félek, hogy nehogy kiszakítsam vagy összepiszkoljam őket.
40 ezres Tamaris bőrcsizma, 25 ezres New Balance sportcipő, 23 ezres Gabor bőr körömcipő. Összesen ez a 3 drága cipőm van, tartós állómunkához volt szükségem egy-egy kényelmes darabra, ami bírja a strapát. Így is lett.
Ruhákból max 10 ezres a legdrágább, de inkább olyan 7-8 közöttiek a legféltettebbek.
Kabát: Rókabunda, de ezt ajándékba kaptam apukámtól, ő csináltatta, nem tudom mennyibe került, de valószínűleg ez a legdrágább ruhadarabom.
Amit magamnak vettem: 140000 forintos Karl Lagerfeld táska, ruhából szerintem a 32000 forintos Tommy Hilfiger kötött pulcsim, inkább kiegészítőkre költök sokat.
A Martens bakancsom, 70 000 ft körül vettem.
Egyébként nem szoktam sokat költeni ruhára, szeretek turizni, amit pedig ott nem találok meg, azt általában a H&Mben szoktam beszerezni.
Egyedül cipőre és kabátra vagyok hajlandó többet költeni, mert ezek ha jó minőségűek, akkor éveken át jó szolgálatot tehetnek, a Martens is már harmadik éve van meg és jobb, mint új korában. :)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!