Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen márka a tom tailor?...

Milyen márka a tom tailor? Mennyire jó minőségű? Milyen emberek szokták venni (szegényebb, közepes, tehetősebb, gazdagabb)?

Figyelt kérdés

2020. aug. 29. 22:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem. 1-2 szezont kibírnak a pólók, ingek, blúzok. Szerintem megfizethető futkározós ruházat.

Azért csodát ne várj tőle.

2020. aug. 29. 22:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Ilyen márkanévvel, hogy Szabó Tomi ?
2020. aug. 30. 19:40
 3/6 anonim ***** válasza:

A bakancsok azok sz4rok.

Vettem egyet, szinte alig használtam. 3 hónap után levált az egész talpa.

2020. aug. 31. 13:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Én egy kardigánt vettem, de nem szeretem, nagyon szöszöl. Mikor ujjatlan felsővel hordtam, úgy néztem ki utána, mint akinek tiszta szőr a hónalja, mert annyira oda ragadtak a szöszök, pedig különösebben meg sem voltam izzadva. Nyilván ez csak egy termék, de nem is szeretnék ezek után tőlük többet venni, mert ehhez meg azért elég drága, hogy ilyen hibái legyenek.
2020. szept. 1. 17:18
 5/6 anonim ***** válasza:
A női táskáit szeretem.
2020. szept. 1. 20:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem kevésbé rossz mint egy agyonsztárolt Hilfiger Ck vagy Ralph lauren,minőségi,tartós,leginkább a galléros pólói kiemelkedőek de az összes ruhája rendben van,viszont a TT lábbeliket én sem ajánlom,azok nem valami jók.
2020. okt. 30. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!