Vettem télire egy 6 centi magas vastag sarkú cipőt, Mi a véleményetek?
Hát felénk mindent elítélnek. Ha nem azt veszed fel ahhoz a cipőhőz vagy nadrághoz, ami illene, akkor úristen hajléktalan vagy, meg ribi, miegymás. (tapasztalat, vagy csak szerencsétlen vagyok)
Köszönöm, ez bíztató egyébként!
6 cm az pont hogy elegáns és nem ribis. Olyan úgyse lesz hogy mindig mindenkinek megfelelj. Ami az egyiknek tetszeni fog, azt a másik fikázni fogja, a harmadik meg irigykedni és szidni fog a hátad mögött. Illetve van az az ember is,akit nem is érdekel más.:) ha neked tetszik hordd bátran, azt lássák hogy magabiztos vagy. Úgyis lesz aki megszól, de hagyd a fenébe, élvezd hogy csini vagy:)
Nekem is van bokacsizmám és imádom, annyira nőies és nem kell 12cm-ben tipegni és attól tartani hogy valaki könnyűvérűnek lát ha szoknyát húzok mellé.
Szóval viseld bátran és barátnődre meg ne halgass ebben a dologban mert naagyon elnézte;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!