Milyen NAGYON minőségi ruha- és cipőmárkákat tudtok?
Olyan márkákra vagyok kíváncsi, amik darabjai 5-10 évig is kitartanak, nem "romlanak", fakulnak sokat.
Most az ár nem számít, csak a minőség.
Főleg inkább lányosabb, vagány, sportos-laza, divatos ruhák és lábbelik érdekelnek.
Huha.. nem tudom, milyen pontosan a stilusod, de leirom az en kedvenceimet, hatha.. :)
Minimalista-lanyos: Bottega Veneta, The Row, Toteme, Jacquemus, Celine, Proenza Schouler, Samchuk (orosz marka).
Sportos-laza: Polo Ralph Lauren, Burberry
Mostanaban a legdivatosabbnak es legelegansabbnak a fent emlitett Bottega Venetat, Chanelt, YSL-t, Alexandre Vauthier-t, Ulyana Sergenkoo-t mondanam. Plusz az en legnagyobb kedvencem: Cinzia Rocci - viszonylag “ismeretlen” olasz marka, kituno anyagokbol.
Cipo: Stuart Weitzman, Christian Louboutin.
Köszi a választ!
Inkább a casual, sportos, hétköznapi vonalon keresek ruhákat. Sima és boyfriend farmereket, cargo nadrágokat keresek, a vászon- és kosztümnadrágok nem az én stílusom. Felsők terén sima szabásút és croptopot, illetve belebújós pulovereket.
Színek terén a halványabb rózsaszín és levendula lila, halvány kékes-zöld és fekete meg fehér.
Nem kell túl színes legyen, élenk meg pláne, formailag is a letisztultabb vonalat keresem.
Kényelmes, praktikus, meg nyílván a hosszantartó minőség a lényeg. :)
Oh, ertem... akkor tenyleg megkerultuk egymast stilusban. :)
Ennek fenyeben: Stüssy, Acne Studios, HUF, APC, Kenzo, Fendi, Rag & Bone, Marc Jacobs, Juicy Couture, Kate Spade, Coach, Tory Burch, D&G.
fast fashion szinten pedig River Island, Banana Republic, IamGia, Nasty Gal
Nem volt még időm belemerülni az összesbe, de amit szúrópróba szerűen megnéztem, az nagyon tetszik!!! Az én stílusomnak ezek között biztos találok megfelelőt!
Most még jobban köszönöm.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!