Ruhavételnél szoktál aggódni, hogy szembejön az utcán vagy társaságban az adott darab?
Figyelt kérdés
Elsősorban fast fashionra gondolok, pl megveszel egy felsőt, kabátot, vagy bármilyen feltűnőbb darabot, akkor átfut az agyadon hogy ez simán megjelenhet máson is ugyanabban a társaságban, ahova felveszed? Nem szokott ez zavarni?2021. ápr. 19. 17:14
1/20 Sunshinedoll válasza:
Nem. Nem ciki, ha valakinek ugyanolyan jó az ízlése, mint nekem :D
2/20 Metionin válasza:
Nem. Úgysem fog máson ugyanúgy állni mint rajtam meg más úgyis más cuccokkal kombinálja.
3/20 Noren1989 válasza:
Nekem csak ingeim vannak ilyen boltokból. Egyedi öltönnyel kombinàlom, szóval koràntsem szembeötlő a hasonlósàg.
4/20 A kérdező kommentje:
A "mással kombinálja" jogos indok, bár egy mintás felsőnél, vagy egyberuhánál akkor is elég feltűnő, ha pl egy rendezvényen ugyanabban van két ember. Legalábbis én már jártam így sajnos.
2021. ápr. 19. 17:29
5/20 Metionin válasza:
Nekem amúgy érdekes mert van tök basic fekete egyberuhám a H&M-ből és még sosem láttam senkin szembejönni. De a legtöbb turiból van. Újabban a Cropp-ra is rákaptam főleg nadrágok tekintetén, olyat már láttam másik lányon de annyira másképp nézett ki azokkal a cuccokkal mint az enyéimmel.
7/20 A kérdező kommentje:
6-os, igen általában a halál elfoglalt emberek szoktak gyakorizni :D de köszi a választ!
2021. ápr. 19. 17:47
8/20 anonim válasza:
nem, mivel a full fekete outfit sokszor szembe jön velem :D
10/20 anonim válasza:
Nem, engem valahogy sosem zavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!