Szerintetek normalis , ha az ember este zoknit hord?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 16. 22:20
3/12 anonim válasza:
Mármint alváshoz is? Ha valakinek fázós a lába, semmi kivetnivaló nincs benne, ha hordja akár akkor is.
Mondom ezt úgy, hogy én sosem alszok zokniban, de itthon sem nagyon hordok, na meg nyáron kinn sem.
4/12 anonim válasza:
Én csak zokniban tudok elaludni,aztàn éjjel rendszerint leveszem
5/12 anonim válasza:
Igen. Jo ideje zokniban alszom, mert ha fázik a lábam, képtelen vagyok elaludni.
6/12 anonim válasza:
Én is zokniban alszom, ha fázik a lában, nem tudok elaludni. Nyilván nem az utcai zoknimban.
7/12 anonim válasza:
Eleinte én is próbáltam a zoknit, de nagyon zavart valamiért, így inkább váltottam és vastag pamut harisnyában alszom inkább, ez be vált😉
8/12 anonim válasza:
En nyaron is csak zokniban tudok aludni, mert ha nincs rajtam ejjel allandoan arra ebredek, hogy fazik a labam. Szoval nyaron eleg vicces mert csak egy bugyiban es egy par zokniban alszom xd
9/12 anonim válasza:
Magas embereknek sokszor hidegebbek a végtagjai, és kell a meleg zokni alváshoz.
10/12 anonim válasza:
A pajzsmirigyműködéssel is összefügg, úgy tudom, és úgy tudom, hogy nőknek különösen is fontos mindig melegen tartani a lábfejüket (már nem emlékszem, hogy hogyan, de mintha a termékenységgel lenne összefüggésben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!