Normális, ha utálok emberek közelében lenni?
Figyelt kérdés
Mostanában megfigyeltem magamon, hogy ha pl. néhány ember mellett elsétálok, akár ismerem, akár nem, elkap egy rossz érzés. Nem lehet semmihez sem hasonlítani. Persze a barátaimmal nem(annyira) így van.2020. jún. 15. 08:55
1/9 anonim válasza:
Nálam is sokszor előfordul, hogy nincs kedvem emberek között lenni, nem érdekel senki, csak egyedül akarok lenni. De ez nagyon hangulat függő.
2/9 anonim válasza:
Így vagyok már több mint 45 éve. Így a karantén után pedig az utcára is alig van kedvem kimenni.
4/9 anonim válasza:
Ha ez nem zavar, akkor nem probléma. Ha zavar, akkor keress fel egy pszicho-/kineziológust
5/9 A kérdező kommentje:
Ha nem kell emberek közelében lennem, nem zavar.
2020. jún. 15. 09:38
6/9 anonim válasza:
Normális, - elvégre az ember társas rém.
7/9 anonim válasza:
Általános szemlélet lett ez jópár ideje ebben az országban. Kérdés, hogy van-e valós oka, vagy csak mert "Én ezt gondolom arról, hogy ő azt gondolja arról, hogy...?", azaz csak a fantáziálások másokról miatt van ez?
8/9 anonim válasza:
Van olyan akinek tömeg iszonya van ha több ember van a közelébe rosszul van van olyan aki nem bír sorban állni mert iszonyodik a körülötte lévő emberektől. Nem tehet róla akinek ez a betegsége.
9/9 anonim válasza:
Szerintem meg az a nem normális, hogy kb 100 éve úgy megváltozott az életmódunk, hogy rettentő sokat kell idegen emberek között lennünk, hozzájuk nagyon közel.
Például a tömegközlekedés szerintem élet- és lélekidegen dolog. Nem arra "lettünk teremtve" (=nem ahhoz alkalmazkodott az ember), hogy egyszerre 3 vadidegen legyen pár centire tőled egy zárt és fullasztóan levegőtlen konzervdobozban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!