Férfiak, ha azt kérném, hogy öltönyben gyertek randira, milyen ruhát kérnétek tőlem cserébe? 23/L
Ha azt kérném, hogy fehér ingben, nyakkendőben és fekete öltönyben gyertek, rajtam milyen ruha kellene, hogy legyen cserébe?
Persze természetesen csak azok válasza érdekel, akik hajlandóak is lennének belemenni ebbe.
Én szeretek elegánsan kinézni, és szerintem egy randin ez elvárható mindkét féltől.
Ha választanom kellene, hogy miben legye a lány, akkor ez lenne: egy elegáns egyberuha, ami nem túl szűk, vagy egy elegánsabb felső egy kb térdig érő szoknyával, harisnya és magassarkú. De igazából a lányra bíznám, mert a lényeg, hogy jól érezzük magunkat mindketten, és kényelmetlen ruhában nem érzi jól magát senki. Az meg nem jó, ha az én kedvemért bárki kellemetlenül érzi magát.
Kérdező! Remélem kielégítő választ adtam. A sok idiótával meg ne foglalkozz, nem érnek annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!