Férfiak, ha azt kérném, hogy öltönyben gyertek randira, milyen ruhát kérnétek tőlem cserébe? 23/L
Ha azt kérném, hogy fehér ingben, nyakkendőben és fekete öltönyben gyertek, rajtam milyen ruha kellene, hogy legyen cserébe?
Persze természetesen csak azok válasza érdekel, akik hajlandóak is lennének belemenni ebbe.
Én eleve így mennék, mert romantikus alkat vagyok. Illetve, azt hiszem, vagy fehér ingben, fekete nadrágban (és nyakkendőben), feltűrt ingujjal, vagy fehér ingben és zakóban. A nyakkenő és a zakó együtt talán túl formálisan hatna.
Viszont én meleg vagyok (de amúgy a magamfajták között sem jellemző ez)
32F
Először is végre egy nő akinek tetszik ez a stílus! Szeretem a fehér ing+ öltöny nyakkendőt.
Cserébe Én elvárnám a hölgytől, hogy Ő is hasonló elegáns ruhában legyen.
Mindenképp szoknya ami térd felé érjen. Sötétszürke vagy fekete színben. Anyagát tekintve szövet, vagy bőr (ami a hölgynek jobban tetszik). Fekete nylon harisnya, fekete magassarkú cipő. Hosszúujjú fehér ingblúz. Szem, és száj kifestve.
24.
És rajtad milyen zokni lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!