Muszáj öltönyben lenni?
Lehet hogy van olyan iskola,ahol ezt elvárják,de egyébként lehet elegánsan felöltözni öltöny nélkül is,még zakó sem kell hozzá.
Inkább helyileg próbálj érdeklődni.Jó példa erre az én esetem,szombaton írta a fiam a központi felvételit a gimibe,előtte kutakodtam a neten,hogy mit írnak,mennyire kell hozzá kiöltözni.90%-ban azt írták,hogy illik kiöltözni.
A kérdéses napon a gimiben SENKI nem volt kiöltözve,sima hétköznapi ruhában voltak a gyerekek az írásbelin.Hangsúlyozom,a mi iskolánkban.
Farmerben is lehet elegáns. Nem kell komplett öltöny.
Biztos lesz olyan is, aki épp csak lesöpri a morzsákat a mackónadrágjáról.
Egyáltalán megfelelő méretű és szabású a férjed nadrágja? És nem azt kérdezem, hogy azt hiszitek-e megfelelő, hanem hogy tényleg megfelelő-e. Egy ilyen nadrág természetszerűleg semmivel nem kényelmetlenebb egy farmernál.
Bár gondolom nem ilyen szempontból érzi kényelmetlennek, ebben az esetben viszont a hiba a férjedben van. Gyakorolja a felöltözést, mert ha nem tud ilyen ruhákat viselni, nagyon meg fog látszani, amikor rákényszerül, és ez nem kelt jó benyomást a körülötte levőkben.
Egy szalagavató, viszont ha bál része nincs, olyan alkalom, amire le lehet kicsit öltözni*, de szerintem egy farmer már túl casual.
*a leöltözni és levetkőzni nem szinonim szavak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!