Miskolci Egyetemen muszáj öltönyben menni a GÉIK fogadalomtételére?
Figyelt kérdés
2014. szept. 3. 09:11
1/5 anonim válasza:
Ha úgy döntesz, hogy rászánod azt az időt (mert egyébként nem kötelező), öltönyben célszerű menni. A tanárok is felveszik a talárjukat és végtére is ünnepélyes dolog az egész.
2/5 A kérdező kommentje:
és egyébként kötelező erre elmenni?
2014. szept. 3. 09:53
3/5 anonim válasza:
Az előbb így kezdtem:
"Ha úgy döntesz, hogy rászánod azt az időt (mert egyébként nem kötelező)..."
Ebből nem nehéz kitalálni, hogy a fogadalomtétel nem kötelező. Nekünk annak idején a dékán azt mondta, azért érdemes menni, hogy legalább lásson minket, mert az évnyitón megjelenők kb. fele már az első vizsgaidőszakra kibukik az egyetemről és soha többé nem találkozik velük. Mondjuk engem annak idején ez sem tudott meggyőzni, a szabadidőmet hasznosabb dolgokra fordítottam.
4/5 A kérdező kommentje:
na még egy utolsó kérdés, és a tanévnyitó kötelező? csak mert nem igen van kedvem pénteken is buszozni
2014. szept. 3. 10:52
5/5 anonim válasza:
Az sem kötelező. Ha akarsz, elmész, ha nem, akkor sem maradsz le semmi érdemlegesről. A beiratkozás kötelező, oda el kell menned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!