A sok szolizott, tetovált, sportos ruhákat hordó nő miért nem inkább az ilyen finom, bájos hölgyeket utánozza le?
2021. ápr. 11. 15:49
1/13 anonim válasza:
nem mindenkinek egyforma az ízlése, van akinek ez tetszik, másnak meg nem
2/13 anonim válasza:
Mert nekik nem az a stílus tetszik.
3/13 anonim válasza:
Mert nem mindenki a csináltmellű, hullaszínű, vágottszemű akar lenni.
4/13 anonim válasza:
Jah és agyonszabottarcú.
Előző voltam
5/13 anonim válasza:
Soha nem értettem, miért zavar valakit a másik külseje, ha az nem veszélyezteti. Valszeg provokálni akartál, mert neked még tetovált nő sem jut. Semmilyen nő. Csak az, hogy csorgasd a nyálad ilyen művi agyonszabott arcú nőkre.
6/13 A kérdező kommentje:
A stílus a lényeg. Nem olcsó libás.
2021. ápr. 11. 18:08
7/13 anonim válasza:
Csak megsúgom kedves kérdező, hogy Japánban, Kínában és Koreában ez a divat, minden második csajszi így öltözik. Ergo ez a hölgy ugyan úgy divatos, mint az aki szoliba jár, szimplán a kultúrájában más a divat.
8/13 anonim válasza:
Én nem szolizom és tetoválásom sincs, de ez a stílus nem tetszik annyira. Legalábbis szerintem nem túl fiatalos. Amúgy ennek a nőnek műmelle van, ha esetleg nem vetted volna észre :D Egyébként meg attól még, hogy neked ez tetszik (ami oké), egy csomó férfinak meg más jön be, szóval nem lenne jobb, ha mindenki azt csinálna, amit akar?
9/13 A kérdező kommentje:
"Amúgy ennek a nőnek műmelle van, ha esetleg nem vetted volna észre"
Ennek pontosan 0 köze van ahhoz amit írtam
Olyan mintha azt mondanád, hogy vasárnap van, de nem esett az eső, ha nem vetted volna észre
2021. ápr. 11. 20:05
10/13 anonim válasza:
Mert úgy jött le a kérdésből, hogy neked az tetszik ebben a nőben, hogy természetes, és nincs mű kinézete mint a szolis, tetovált lányoknak. És mivel a szoláriumot meg a tetoválásokat emlegetted, nem úgy tűnt, hogy csak a ruháiról van szó. Viszont ezen a nőn is látszik, hogy nem természetes, de persze nekem teljesen mindegy, hogy téged zavar-e a műmelle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!