Szerintetek ez milyen hátizsák lánynak?
Nagyon nem találok az ízlésemnek megfelelő hátizsákot, ez eddig az egyetlen, ami megfelel a legtöbb kritériumnak:
- sportos és sportos-elegáns (laza ruha, farmerszoknya + póló) öltözékkel is passzoljon
- ne legyen túl nagy. pénztárca, telefon, papírzsebkendő, egy palack víz elég ha elfér benne
- ne legyen (mű)bőrből, ne legyen túl rikító színe, színek közül a halványabb világos rózsaszín, levendula, fekete és natúr színek jöhetnek szóba, és a szolidabb minták (de semmiképp virágos, csíkos vagy kockás)
- ne legyen nagyban rajta a márkajelzés
Elég tanácstalan vagyok, leírhatjátok a véleményeteket is a táskáról, de ajánlásnak még jobban örülnék.
nem az én ízlésem (én magamnak nem venném), de h neked tetszik, akkor vedd meg
engem nem zavarna, ha látnám egy lányon, csak magamnak nem venném meg
17/F
köszi a válaszokat!
jókat linkeltél, 2-es, sokban kielégítik az igényeimet.
kár, hogy az első linken, meg a többi ahhoz hasonlón a hátizsákoknak így van megoldva a pántjuk, nagyon nem praktikus. :( pedig méretben és stílusban tökéletes lenne. a másik fazon, a handmade-ek szerintem kicsit nagyok.
de köszi az oldalt, máris böngészem, sok vagány táska van rajta! :)
Az etsy lényege, hogy kézműves termékek vannak rajta.
Mondom, írj rá az illetőre hogy nem-e tudna másféle pántot stb.
igen, szerintem is a fekete jobb (legalábbis ebben az esetben)
(1es vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!