Hátizsák mindennapi használatra egy lánynak?
A nővérem is azzal jár... és? :) Az a kényelmesebb. Hordd, amit akarsz! Senki nem mondja meg, hogy te épp nem kirándulni készülsz, meg aztán a városban is simán mászkálhatsz azzal.
18L
Igaz, hogy csak 15 vagy, de nincs kiábrándítóbb amikor egy lány hátizsákkal mászkál. Amit a második belinkelt az még elmegy (abból is az első), de a hátizsákok nagyon "gázak" szerintem. Egyáltalán nem nőies, nem is kell ridikül, de egy nagyobb nőiesebb válltáska amiben elférnek a könyveid stb. A hátizsák sokkal "egészségesebb", de szerintem egyáltalán nem nőies. :D
Ez gáz egy nőn, lányon: [link]
Ez már előnyösebb: [link]
jézusom milyen emberek léteznek...
amiket az egyik válaszoló belinkelt, azok nem túra hátizsákok, hanem divatos, NŐIES hátizsákok. ugyan mi a gáz ebben?
nekem is van válltáskám, ami nőies, meg van hátizsákom. mindkettőt imádom és mindkettő stílusos és nőies.
amúgy a hátizsák kényelmesebb.
nyilván egy sportcipőhöz kapucnis pulcsihoz nem fogok retikült vinni...
Köszönöm szépen a válaszokat!
A válltáskával már volt dolgom, és sajnos ugyanúgy kényeletlennek tartottam, mint az iskolai oldaltaskát.A női hátizsákok meg nem igazán tetszenek, nem az világom.
Sosem voltam igazán "nőies" lány,legalábbis a korombeliekhez képest, de ez engem, egyáltalán nem zavar. A barátom, és a barátnőim úgy szeretnek ahogy vagyok.
Egy kb. ilyen hátizsákról lenne szó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!