Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért hord szinte mindenki...

Miért hord szinte mindenki csípőnadrágot?

Figyelt kérdés
Nekem egyáltalán nem kényelmes, ha leülök kilátszik mindenem és nem érzem jól magam benne. Sokan leszólják a magasabb derekú gatyákat. De miért? Mi rossz van bennük?
2010. aug. 19. 20:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

az én gatyóimat azért szólták le, mert szintén magas derekú és na jó nem voltak egy mai darabok, de semmi bajuk nem volt

vettem csípőnacit is és bár elég kényelmetlenek szeretem hordani, persze van velük baj, nem kevés

én úgy oldottam meg, hogy hosszabb pólókat veszek fel hozzá, nem ilyen tunika szerűségeket (bár az is jó hozzá) hanem csak ami az átlagnál hosszabb kicsivel és nem olyan passzos így nem csúszik fel

2010. aug. 19. 20:16
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

én leülök és nincs ki belőle a vágányom 8-)

xd amúgy én azért hordok mert sok éve már ez a stílusom.

az meg gáz,hogy divatmajmok is hordják..de hát a média,no meg a divat nagy úr:)

2010. aug. 19. 20:17
 3/13 anonim ***** válasza:
65%
mert az adivat :)
2010. aug. 19. 20:30
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy jó csajon kifejezetten szexi lehet.

Csak ha nem lóg ki a színes bugyi:P

Attól hányok..

2010. aug. 19. 20:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

igen azért hordják mert divat(a legtöbben!!). a boltokba is nagy százalékba már ilyen gatyókat lehet kapni. nekem is van pár darab, de jobban szeretem ha van pici dereka. mondjuk a fenekem nekem sincs ki belőle.... :D. és az a legrosszabb h olyan is használja akinek nem is áll jól :D

*L

2010. aug. 19. 21:11
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Mivel egy normális, kényelmes derekú nadrág ritka mint a fehér holló, hát ezért.

Nekem van a Zarából olyanom (több is) ami nem túl csípő, hanem inkább félcsípő farmerek, és imádom, hogy nyugodtan lépcsőzhetek vagy leülhetek bennük :)

2010. aug. 19. 21:35
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok, az kimaradt, hogy a legtöbben olcsó helyeken vásárolnak, kínai stb. és ott inkább csak nagyon csípőket szoktam látni, még a nagyobb méretekben is, pedig azért egy bizonyos méret fölött már nem kéne extra csípő nadrág.

.... ezért sem járok kínaikba......

2010. aug. 19. 21:37
 8/13 anonim ***** válasza:
65%
A nagyon csípő nadrág már évek óta nem divat! Emlékszem pár éve milyen menő volt, hogy ki van a köldököd, most meg alig látni ilyet, max. aki lemaradt egy kicsit. :)
2010. aug. 19. 21:54
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok, az kimaradt, hogy a legtöbben olcsó helyeken vásárolnak, kínai stb. és ott inkább csak nagyon csípőket szoktam látni, még a nagyobb méretekben is, pedig azért egy bizonyos méret fölött már nem kéne extra csípő nadrág.

.... ezért sem járok kínaikba......

te hová jársz kínaiba? én mindenáron -nem extra- de csípőgatyákat keresek (ez nekem a kényelmes, semmi köze a divathoz!), de nem vagyok hajlandó megvenni 12 ezerért a new yorkerben pl. kínaiban viszont nálunk semmi használhatót nem találok. -ma mondjuk turkáltam egyet a hádában.

2010. aug. 19. 22:11
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

mert csak olyat lehet már kapni a divatos boltokban. :D

a turkálókban mg akadnak is...de már nem nagyon látok boltokban.Igen engem is zavar...

Mos ez a divat h. kintvan mindenünk,télen meg kifázik a derekunk...ezvan...nemtudom ki találta ki.

2010. aug. 19. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!