Érettségire ez tényleg túl rövid szoknya?
Figyelt kérdés
Ugyanez van meg nekem csak feketében. Nem vagyok amúgy olyan kihívóan öltözködő típus, de ezt a szoknyát nagyon szeretem, és igazából más fekete szoknyám nincs is.
2021. márc. 19. 23:14
31/40 anonim válasza:
Nyárra nem rossz, de ez nem elegáns. Teniszesek szoktak ilyet felvenni. Szerintem keress valami szebbet, lehetőleg feketét.
32/40 anonim válasza:
Bocs, most olvasom hogy feketéd van. Én akkor sem venném fel. Nálunk egy-két tanár harap ezért, írásbelin elmegy, de azért szóbelire ne próbálkozz vele. Én egy sima fehér inget meg egy fekete nadrágot fogok felvenni. Ha nálad a divat a szempont, akkor egy szép magassarkút vegyél fel egy magasderekú fekete nadrággal.
35/40 anonim válasza:
Gondolj arra is, hogyan reagál erre egy középkorú tanárNŐ!
36/40 anonim válasza:
Tudod mit, szard le az egészet. Ha neked ez tetszik és ebben érzed jól magad viseld hát!
A kérdező korosztályának nem lesz ballagása, szalagavatója az őrült Covid intézkedések miatt és szerintetek még annyi öröme se legyen, hogy neki tetsző szoknyát húzzon magára érettségire:D Pofám leszakad.
38/40 Metionin válasza:
Valóban elég rövid de ami azt illeti, az érettségin az idő 90%-ában ülsz. Szóbelin is. Egy nem átlátszó fekete harisnyával arra a pár másodpercre amíg állni látnak, elmegy ha nincs más, értelemszerűen egy előadásra amin végig állsz, már sok lenne.
39/40 anonim válasza:
Nyárra szexi, de érettségin öngól. Ha nem akarod, hogy a szextündérke jelző kapcsolódjon össze veled a tanárok fejében, akkor hanyagolod ezt a szoknyácskát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!