Érettségire most is kelleni fog az ünneplő?
Szeretném nagyon megúszni, hogy ünneplőben kelljen menni. Lehet erre szerintetek a mostani helyzetben valami kifogást találni, vagy nem fogom megúszni?
19/L
Nálunk első nap kell ünneplőt venni, a többi napon nem (egyébként minden nap abban szoktak érettségizni). Szerintem ki is ment már róla a tájékoztatás (suliban dolgozom).
Miért nem kérdezed meg az osztályfőnököd, ha nektek nem mondtak semmit? Mi honnan tudjuk, nálatok mit kérnek a suliban.
Nekünk elvileg így is kötelező lesz, amit igazából megértek.
A ruhám nem függ össze a koronavírussal, szóval megértem, ha megtartják ezt a hagyományt. Mégis csak egyszer van érettségi, csak én nem szerem az ünneplőt. Ennyi a gondom.
Igazából de, kibírom... Igazad van.
Egyébként közben mi is megkaptuk a tájékoztatót, hogy ne felejtsük el az ünneplőt, mert kötelező.
Mi lenne, ha egy olyan fontos eseményen, mint az érettségi, az ember olyan ruhában lehetne, amiben kényelmesen érzi magát?
A koncentrációt is segítené.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!