Érettségire most is kelleni fog az ünneplő?
Figyelt kérdés
Szeretném nagyon megúszni, hogy ünneplőben kelljen menni. Lehet erre szerintetek a mostani helyzetben valami kifogást találni, vagy nem fogom megúszni?
19/L
2020. ápr. 30. 17:06
21/26 anonim válasza:
„Minden évben van évnyitó, évzáró”
Láttál már diákot mennyire várják ezeknek a hülyeségeknek a végét?
22/26 anonim válasza:
Nálunk összesen 30-an viseltek ünneplőt vagy valami elegánsabb ruhát. Mindenki más(100 tanuló) szokásos ruhába jött. Egyáltalán nem szóltak nekik, hogy holnap ünneplőbe kell jönniük.
23/26 A kérdező kommentje:
Nálunk mindenkinek kellett az ünneplő, és a városban nagyon sok érettségiző abba ballagott haza, mikor én is, de túléltem. :) Az első napot...
2020. máj. 4. 18:30
24/26 anonim válasza:
Nekünk annó kötelező volt a matrózblúz amit szerencsére én nagyon szerettem. Szerintem nagyon csinos tud lenni.
Én vettem többet is, mert sokszor önként is felvettem ha volt rá alkalom. Szóval mire eljött az érettségi megszoktam.
Sokaknál inkább az volt a probléma, hogy csak egy darabjuk volt amit minden napra ki kellett mosni.
25/26 anonim válasza:
Személy szerint egy fehér, avagy fekete állógalléros pólóban, fekete szoknyában, blézerben fogok menni. De lesz olyan nap, amikor fekete, csinos ruhában leszek. Szerintem legyen csinos, aztán elég ennyi. Szóbelin lehet más a helyzet, de írásbelin kutyát sem érdekli miben vagy.
26/26 anonim válasza:
25-ös: remélem, hogy a kérdező túlvan már az érettségin és nem kell idén még egyszer vizsgáznia valamiből 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!