Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért a fekete alsó fehér...

Miért a fekete alsó fehér felső az ünneplő?

Figyelt kérdés
Erről a kombinációról a pingvin és a középiskolai torna egyenfelszerelés jut eszembe.
2019. szept. 2. 05:46
 1/6 anonim ***** válasza:
31%

Nekem meg a pincér.

Amúgy ezért, a pincérnek minden vendég kiszolgálása ünnepnek számít mivel ha a kuncsaft nem tér be enni akkor mindketten éhenhalnak.

2019. szept. 2. 08:29
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

A kapitány beszél:

Nem létezik olyan ruha vagy összeállítás, hogy “ünneplő”.

2019. szept. 2. 10:26
 3/6 A kérdező kommentje:

Tanév kezdés, és sötét alj és fehér blúz, mert az az ünneplő

Ha valaki elegánsabban akar öltözni, sok kérdés alatt találod, fehér blúz fekete nadrág/szoknya.(színházba pl)

Engem max a gyerekek miatt érint ez, hogy fekete fehér, mert tudom mit hová vegyek fel. Csak nem értem, hogy mi az elegáns ebben az kombinációban.

2019. szept. 2. 10:48
 4/6 anonim ***** válasza:
91%

Olyan hogy ünneplő?... Ezt Általános iskolába mondják a kisdiákokra. Férfiak nem hordanak ünneplőt. Maximum öltönyt.

Elegáns / Formális viselet van, aminek megvannak az írott, íratlan szabályai.

Alapjában véve nem kell fekete-fehérnek lenni. Fel lehet venni szürke öltönyt fekete inggel. Annyi, hogy az kevésbé formális. Létezik olyan, hogy dresscode. Ami leírja, hova milyen ruha kell a megjelenéshez. A szinte teljesen kötetlen utcai viselettől az üzleti megjelenésen át egy komoly black / white tie eseményig. De ezt kár is magyaráznom egy olyannak, aki szerint a fekete nadrág fehér ing az egy ünneplős pingivnes pincéres dolog....

Ez a pingivnezés, meg pincér... Felejtsük el... Egy öltöny (neadja ég szmoking) a legelegánsabb férfi viselet. Ha a mérete megfelelő, úgy van viselve ahogy viselni kell, akkor hatalmas magabiztosságot, és igényességet sugall.

Erről oldalakat lehetne ide írni...

Nyilván egy pocakos 50 évesen egy 3 számmal nagyobb öltöny, rövidujjú fehéringgel viselve, és köldökig érő nyakkendővel... Az valóban röhelyes.

Nem a szín teszi elegánssá a megjelenést. A fekete - fehér vagy éjkék - fehér talán a legformálisabb. Ennyi. De a különböző színeknek is megvannak a szabályai, meg hogy milyen napszakban hordjuk őket.

2019. szept. 2. 12:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyetértek az utolsó hozzádzólóval, DE szerintem a kérdező az érdekli, hogy miért mondják felnőtt embereknek, hogy hordjanak fehér ing-fekete alsó kombinációt ünneplő ruháként, holott az max iskolai évnyitóra vagy szavalóversenyre való.

Egy felnőtt ember tisztában van az elegáns fogalmával és azzal is, hogy milyen színeket/milyen szabású ruhákat hova lehet felvenni. Nekem pl kimondottan nevetséges, ha egy 30as nő színházba, lagziba,állásinterjúra, stb fekete-fehér kombóban jelenik meg. Főleg ha valami ótvar csúnya, műszálas blúz mini szoknyával kombinálva. Na ez az összeállítás soha nem lesz elegáns. Kivétel a jól szabott ing/szoknya/nadrág kombinációja valami stílusos kiegészítővel illetve férfiaknak az öltöny.

A pincéreknek meg munkaruha, pontosan úgy, ahogy egy műtősnek a zöld köpeny.

2019. szept. 2. 13:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Itt nincsenek pingvinek, ezért velük nem fogja összekeverni senki.
2019. szept. 2. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!